Hoe kan ik mijn beveiligingspoortje resetten?

Instructies om een beveiligingspoortje/toegangspoortje te resetten.

Resetten van het beveiligingspoortje met het BoonTouch bedieningspaneel

Selecteer de bedrijfsmodusknop rechts op het hoofdscherm om naar de pagina Bedrijfsmodus te gaan.

1. Selecteer de resetknop (A).
  2. Selecteer de machine (B).
    • De besturingseenheid start opnieuw
    • De foutcodes worden gereset.
    • De deurpanelen gaan dicht.
Resetten van het beveiligingspoortje met het BoonTouch bedieningspaneel | Boon Edam

Resetten van het beveiligingspoortje met het TouchM bedieningspaneel

Houd de 2 middelste knoppen van de TouchM 4 seconden ingedrukt.

• De besturingseenheid wordt gereset.
  • De foutcodes worden gereset.
  • De deurpanelen gaan dicht.
Resetten van het beveiligingspoortje met het TouchM bedieningspaneel | Boon Edam

Een harde reset van het beveiligingspoortje uitvoeren

Schakel de stroomtoevoer naar de machine uit en weer in.

• De besturingseenheid wordt gereset.

• De foutcodes worden gereset.

• De deurpanelen gaan dicht.