Wat betekenen de knoppen en indicatoren op het bedieningspaneel van mijn beveiligingspoortje?

Uitleg over de knoppen en indicatoren op het bedieningspaneel van een Boon Edam beveiligingspoortje/toegangspoortje.

bedieningspaneel van een Boon Edam tourniquetdeurHet bedieningspaneel van uw beveiligingspoortje of toegangspoortje (de TouchM) is vaak geïnstalleerd bij een receptiebalie of op een andere externe locatie.

De knoppen die op het bedieningspaneel zijn geïnstalleerd en geprogrammeerd, wijzigen als er verschillende opties beschikbaar zijn op de deur.

KNOP/INDICATOR

BESCHRIJVING

Sleutelschakelaar stand 0 | Boon Edam

Normale bedrijfsmodus, knoppen vergrendeld

De machine staat in de normale bedrijfsmodus:

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Er is autorisatie nodig. De deurpanelen gaan na een autorisatie open.
    • Personen kunnen door de machine gaan na autorisatie.
    • Het is niet mogelijk om bezoekers autorisatie te geven met de knoppen op de TouchM.
  • Het is niet mogelijk om met de knoppen op de TouchM de bedrijfsmodus van de machine te wijzigen.
  • Als een indicator van een van de knoppen brandt, bevindt de machine zich niet in de normale bedrijfsmodus. Raad- pleeg de beschrijving van de knop voor meer informatie.

Sleutelschakelaar stand 1 | Boon Edam

Normale bedrijfsmodus, knoppen niet vergrendeld

De machine staat in de normale bedrijfsmodus:

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Er is autorisatie nodig. De deurpanelen gaan na een autorisatie open.
    • Personen kunnen door de machine gaan na autorisatie.
    • Bezoekers kunnen met de autorisatieknop op de TouchM door de machine gaan.
  • De bedrijfsmodus van de machine kan met de knoppen op de TouchM worden gewijzigd.
  • Als een indicator van een van de knoppen brandt, bevindt de machine zich niet in de normale bedrijfsmodus. Raadpleeg de beschrijving van de knop voor meer informatie.

Sleutelschakelaar stand 2 | Boon Edam

Modus 'vrije doorgang'

De machine bevindt zich in de modus 'vrije doorgang':

• De machine kan zonder autorisatie worden gebruikt.

Statusindicator | Boon Edam

Statusindicator

De statusindicator toont welke foutcode momenteel actief is. De zes leds gaan voor iedere foutcode in een uniek patroon branden. Als er meerdere foutcodes actief zijn, toont de statusindicator de foutcodes na elkaar.

Indicatorlampje | Boon Edam

Indicatorlampje

Iedere knop op het TouchM bedieningspaneel heeft een indicatorlampje. Het indicatorlampje toont de status van de knop.

Autorisatieknop onbeveiligde zijde | Boon Edam

Autorisatieknop (niet-beveiligde zijde)

Wanneer de machine zich in de normale bedrijfsmodus bevindt, kunt u op de autorisatieknop drukken om een persoon toestemming te geven om van de niet-beveiligde zijde naar de beveiligde zijde door de machine te gaan.

Wanneer u de autorisatieknop 4 sec. ingedrukt houdt, staat de machine in de modus voor vrije toegang:

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Autorisatie is niet nodig voor personen die van de niet-beveiligde zijde naar de beveiligde zijde gaan. De deurpanelen gaan open wanneer iemand de machine betreedt.
  • Het autorisatieapparaat kan voor boekingssignalen worden gebruikt.
  • De indicator van de knop brandt wanneer de machine zich in de modus voor vrije toegang bevindt.
Houd de autorisatieknop opnieuw 4 sec ingedrukt om de machine in de normale bedrijfsmodus te zetten. De indicator gaat uit.

Autorisatieknop beveiligde zijde | Boon Edam

Autorisatieknop (beveiligde zijde)

Wanneer de machine zich in de normale bedrijfsmodus bevindt, kunt u op de autorisatieknop drukken om een persoon toestemming te geven om van de beveiligde naar de niet-beveiligde zijde door de machine te gaan.

Wanneer u de autorisatieknop 4 sec. ingedrukt houdt, staat de machine in de modus 'vrije uitgang'.

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Autorisatie is niet nodig voor mensen die van de beveiligde zijde naar de niet-beveiligde zijde gaan. De deurpanelen gaan open wanneer iemand de machine betreedt.
  • Het autorisatieapparaat kan voor boekingssignalen worden gebruikt.
  • De indicator van de knop brandt wanneer de machine zich in de modus 'vrije uitgang' bevindt.
Houd de autorisatieknop opnieuw 4 sec ingedrukt om de machine in de normale bedrijfsmodus te zetten. De indicator gaat uit.

Blokkeerknop niet-beveiligde zijde | Boon Edam

Blokkeerknop (niet-beveiligde zijde)

Druk op de blokkeerknop om de machine in de modus voor geblokkeerde toegang te zetten.

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Autorisatie is niet mogelijk aan de niet-beveiligde zijde. De deurpanelen blijven gesloten.
  • De indicator van de knop brandt wanneer de machine in de modus 'geblokkeerde toegang' staat.
Druk nogmaals op de blokkeerknop om de machine weer in de normale bedrijfsmodus te zetten. De indicator gaat uit.

Blokkeerknop beveiligde zijde | Boon Edam

Blokkeerknop (beveiligde zijde)

Druk op de blokkeerknop om de machine in de modus voor geblokkeerde uitgang te zetten.

• De deurpanelen zijn gesloten.
  • Autorisatie aan de beveiligde zijde is niet mogelijk. De deurpanelen blijven gesloten.
  • De indicator van de knop brandt wanneer de machine in de modus 'geblokkeerde uitgang' staat.
Druk nogmaals op de blokkeerknop om de machine weer in de normale bedrijfsmodus te zetten. De indicator gaat uit.