Welke knoppen zitten er op mijn tourniquetdeur en hoe werken ze?

Uitleg over de knoppen en hun functie op tourniquetdeuren/draaideuren.

knop-nood-open

Noodopeningsknop (bij omklapbaar/collapsible deurenstel):

Als u op de noodopeningsknop drukt, stopt het deurenstel
onmiddellijk en kunt u het deurenstel handmatig draaien. Het
collapsible systeem wordt ontgrendeld en u kunt de deurvleugels wegvouwen.

knop-noodstop

Noodstopknop:

Als u op de noodstopknop drukt, stopt het deurenstel onmiddellijk en kunt u het deurenstel handmatig draaien.

knop-mindervaliden

Mindervalidenknop (mindervalidenmodus):

Als u de mindervalidenknop indrukt, draait het deurenstel gedurende een ingestelde tijd met een lagere snelheid.

knop-mindervaliden

Mindervalidenknop (autofolding):

Als u de mindervalidenknop indrukt, wordt de deurvleugel weggevouwen (alleen als u een autofolding deurenstel heeft, waarbij 1 deurvleugel automatisch omgevouwen kan worden).

knop-uitgang-tl360n

Uitgangsknop:

Met de uitgangsknop kan de gebruiker het gebouw verlaten als de tourniquetdeur/draaideur zich in de nachtmodus bevindt. Wanneer u op de knop drukt, draait het deurenstel 2  segmenten.