Wat betekenen de knoppen en indicatoren op het bedieningspaneel van mijn tourniquetdeur?

Uitleg over de knoppen en indicatoren op het bedieningspaneel van een Boon Edam tourniquetdeur

bedieningspaneel van een Boon Edam tourniquetdeurHet bedieningspaneel van uw tourniquetdeur (de TouchM) kan worden geïnstalleerd op de binnenstijl van de gebogen wand of op een externe locatie.

De knoppen die op het bedieningspaneel zijn geïnstalleerd en geprogrammeerd, wijzigen als er verschillende opties beschikbaar zijn op de deur.

KNOP/INDICATOR

BESCHRIJVING

Sleutelschakelaar | Boon Edam

Sleutelschakelaar

De sleutelschakelaar heeft 3 standen voor het instellen van de bedrijfsmodus van de deur:

• 0: De machine is uitgeschakeld.

• 1: De machine werkt in de normale bedrijfsmodus.

• 2: De machine is in de nachtmodus.

Statusindicator | Boon Edam

Statusindicator

De statusindicator toont welke foutcode momenteel actief is. De zes leds gaan voor iedere foutcode in een uniek patroon branden. Als er meerdere foutcodes actief zijn, toont de statusindicator de foutcodes na elkaar.

Kijk hier voor de verschillende foutcodes en hun betekenis.

Indicatorlampje | Boon Edam

Indicatorlampje

Iedere knop op het TouchM bedieningspaneel heeft een indicatorlampje. Het indicatorlampje toont de status van de knop.

Blokkeerknop | Boon Edam

Blokkeerknop

Als u op de blokkeerknop drukt, wordt het deurenstel onmiddellijk door de TL360 rem vergrendeld. Als het  deurenstel is vergrendeld, gaat de indicator aan.

Blokkeerknop (met automatische nachtdeuren)

Als u op de blokkeerknop drukt, wordt het deurenstel onmiddellijk door de TL360 rem vergrendeld. Als het deurenstel is vergrendeld, gaat de indicator aan.

Optioneel kunnen de deuren voor nachtsluiting worden gesloten en vergrendeld. Wanneer de deuren voor nachtsluiting gesloten en vergrendeld worden, wacht de deur 30 seconden, waarna het deurenstel weer wordt ontgrendeld.

Uitgangsknop | Boon Edam

Uitgangsknop

Met de uitgangsknop kan de gebruiker het gebouw verlaten als de deur zich in de nachtmodus bevindt. Wanneer u op de knop drukt, draait het deurenstel 2 segmenten. Wanneer u zich in een gesloten segment bevindt wanneer het deurenstel stopt, laat de plafondsensor het deurenstel een segment verder draaien.

Knop automatische nachtdeuren | Boon Edam

Knop automatische nachtdeuren

Druk in normale bedrijfstoestand op de knop automatische nachtdeuren om de machine in de wintermodus te zetten.

In de nachtmodus sluiten de deuren voor nachtsluiting automatisch. Wanneer de deur is uitgerust met TL360N, opent en sluit u de deuren voor nachtsluiting met de knop automatische nachtdeuren.

De indicator geeft aan dat de automatische nachtdeuren open of dicht zijn.

Stationaire-toerentalknop | Boon Edam

Stationaire-toerentalknop

Als u op de stationaire-toerentalknop drukt, is de stationaire toerentalmodus ingeschakeld. Het deurenstel draait continu op lage snelheid. Wanneer een bewegingssensor is geactiveerd, draait het deurenstel op normale snelheid.

Autofolding-knop | Boon Edam

Autofolding-knop

Als u op de autofolding-knop drukt, vouwt één deurvleugel weg naar de buitenkant, zodat er een onbelemmerde doorgang ontstaat. Als u binnen 2 seconden twee keer op de knop drukt, wordt de autofolding-modus uitgeschakeld.